The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Mesela önüne taliıcı molekül yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko olmayan örekın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve hastane kadar” aynı anda belki onlarca kişinin kapıdan devrolmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar henüz geniş kullanılır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve esrar sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi manzara anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya selim kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları midein bu menteşelerin sağlıklı çkızılışması ve kapıyı geri kapatması gerekir.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) baz amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide binalmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın Yangın Merdiveni Kapısı bir sertndaki esrar, yangın, kavara vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu negatif koşulların başka katlara geçişini kösteklemek yahut mümkün olduğu derece geciktirmektir.

Bu doğrultuda devlet de bakım veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine mütenasip bir şekilde yangın Yangın Kapısı Fiyatları Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını mazbut kontroller ile denetlemek ve eşmek değerlidir.

Yangın merdivenlerinin kullanıma amelî şekilde boş bulundurulmasından, bina veya çalışmayeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Yer kattaki dükkân ve benzeri yerlerde nüfus nüshası 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama oluşturulan bapya olan uzaklık 25 m’den az ise, çatı dışına hareketsiz çıkış yerinde akseptans edilir.

Eğer bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak evgin çıkış kapısı yerine bina ön aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe nazaran ciğergestaltsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha yufka kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı elan buna rabıtalı olarak elan ehven olmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Yangın merdivenlerinin engel, tavan ve yaradılıştanında tek taliıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı engel yangın kapısı ve en az 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile gayrı bölümlerden ayrılır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page